Behandlingar

Basilika ca 90min Pris 700kr

Basilika är vår långa behandlande klassiska ansiktsbehandling med fransfärg, brynfärg och brynplock,

Anpassas efter hudtyp. Rengöring, hudanalys peeling
med ånga och portömning vid behov. Balanserande koncentrat och behandlande mask och samt massage. Avslutande hudvård.

”Visste du att namnet kommer från grekiskans Basileus som betyder kung, Basilikan är starkt koncentrations höjande men har även lugnande inverkan och är bra att tugga på vid huvudvärk
och oro”

Rosmarin ca 60min Pris 550kr

Rosmarin är vår Klassiska ansiktsbehandling

Anpassas efter hudtyp. Rengöring, hudanalys, peeling med ånga och portömning vid behov. Hudanalys, behandlande mask och samt massage.
Avslutande hudvård.

”Rosmarin trivs inte så bra inomhus men växer bra på veranda och balkong. Den gillas av bin och  ger en bra och smakfull honung”

Timjan ca 30min Pris 300kr

Timjan är vår korta behandling

Till dig som bara vill ha något som går snabbt, men som samtidigt ger maximala resultat; Grundlig rengöring, hudanalys, mask efter hudtyp och avslutande hudvård eller... välj att bara få en rengöring och en lång härlig massage av ansikte axlar och nacke

”Timjan är en småbladig växt med bakteriedödande egenskaper motverkar hosta & renar huden”

Salvia ca 45min 400kr

 

 

Salvia är vår djuprengörande behandling

Djuprengörande behandling för dig som har orenheter, finnar och en obalanserad hud; Rengöring, ånga, peeling utklämmning, mask, massage. Avslutande hudvård

”Salvian är djuprengörande sägs göra människan mild, förbättra minnet och motverka girighet”

Mynta ca 30min 495 kr

Mynta är vår specialbehandling ca 30min Pris:495 Kr. Kur på 5 ggr: 1795 Kr.

Mynta är en syra behandling (AHA/BHA-syror) den stimulerar hudens egna förmåga till föryngring och läkning. Den ger ökad spänst, högre fuktighetsnivå, minskad porstorlek, den motverkar pigmentering och reparerar solskador och acne ärr.

Behandlingen görs med fördel som en kur med 7-10 dagar mellan behandling

”Myntan Finns i många varianter, är frisk, smakgivande och innehåller vitamin C & E Folsyra Kalcium och Järn”

 

Organique Classic ca 60min 550kr

 

 

Denna behandling innehåller

Rengöring och hudanalys, peeling , liten portömning vid behov, massage med glaskulor som har en dränerande effekt ,
fuktmask i form av gummimask, samt avslutande creme med pumpa som ger massa fukt.

 

 

Eternal Gold- Anti Age ca 60min 625kr

 

 

Organiques lyxbehandling.

Eternal Gold innehåller kolloidalt guld, spansk lavendelolja (botox effekt), mineraler av röd rubin och några av de bästa fruktsyrorna.
Här får du Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, liten portömning om så behövs,
massage med en guldmask, mask och sist en avslutande creme.
En underbar anti-age behandling med massa fukt!

Micro Retinol behandling 40min 699kr

 

 

Micro Retinol behandling.

Nu kan du få en strålande och fin porslinshud med fantastisk lyster genom denna ansiktsbehandling. Den slätar ut och förebygger rynkor, stimulerar din egna kollagen produktion. Reparerar och ljusar upp pigmentering och solskador. En lyxig stund med synbart resultat direkt.

Phyto elite, Anti age stamcells behanling. 40+ 60min 890kr

 

 

Detta är unik anti-age behandling för den som är 40+
Den innehåller produkterna stamceller från argan och kamfer men även aktiva ingredienser såsom kollagen, elastin, retinol och c-vitamin. Alla ingredienser som vi vet motverkar hudens åldrande. En helt fantastisk behandling som jobbar på både djupet och ytan med både fukt samtidigt som den jobbar med fina linjer och rynkor samt porer. Den passar alla hudtyper.
Du får en jämn och fin hudyta med fantastisk lyster och
med direkta resultat!

 

Touch Up ca 30 min 300kr

 

 

En makeup för dig som vill ha en uppfräschning med produkter från fantastiska Glominerals med underbar lyster. Glominerals innehåller A, C, E vitamin och grönt te och är vårdande och bra även för en känslig hy.

Paraffinbehandling- handkur ca 35min 250kr

 

 

Paraffinbehandling

Det är en skön, djupt fuktgivande behandling, för händerna som ger synbara förbättringar redan efter första gången. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och nariga händer och för att hindra smärtan vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker bindvävnaden och drar ut slaggprodukter. Har även en otroligt avslappnande effekt.

Kontraindikationer: hudirritationer, öppna sår, svamp, brännskador, värmekänslighet.

I behandlingen ingår peeling, dopp i det varma paraffin badet som man avlägsnar efter ca 10-15 min. Avslutning med skön massage med återfuktande kräm.

Handkur ca 25min 150kr

 

 

En underbar uppfriskande/vårdande handkur.

Först får du placera händerna i ett handbad med valfritt salt , sedan gör man en skrubb & inpackning med tropiska dofter av papaya och ananas. Till sist en avslutande fuktbalm och avslutande handmassage. En mycket avkopplande och skön behandling.

Vaxning av halva benet ca 30min 300kr

 

 

Vaxning av håren på halva benet.
Att tänka på vid vaxning:

Om du aldrig har vaxat dig förut finns det några saker du bör tänka på
Håret bör håret vara minst 4 mm långt, detta motsvarar ca 2 veckors utväxt. Håret måste bli så pass långt om man skall få med sig så mycket hår som möjligt.
Du bör inte smörja in huden innan vaxningen. Fett på huden gör det svårare för vaxet att fästa på hårstråna och därmed blir det svårare att vaxa.

Att inte raka mellan vaxningarna. När man vaxar växer håret ut mjukt och fint. Det blir glest och resultatet håller sig i ca fyra veckor. Rakar man mellan behandlingarna får man stubb, då man skär av håret i stället för att rycka upp det med roten som man gör vid vaxning. Tänk på att det kanske inte blir silkeslent första gången du vaxar, det kan finnas korta hår kvar som ännu inte blivit långa nog att komma med i vaxet.
Inga bad i klorerat vatten eller solning på ca ett dygn efter vaxning. Klor kan irritera hårsäckarna och det kan dessutom finnas bakterier i pooler som kan ge röda prickar. . Att inte sola är viktigt att följa! När vi ryckt upp håret med roten är hårsäcken öppen. Om man solar direkt kan vi bränna hårsäckarna. Detta kan leda till irritation, svullnad och röda prickar som tar lång tid att försvinna.

 

Frans, brynfärg& brynplock ca 30min 300kr

 

 

Vill du ge ditt ansikte ett lyft!

Då är färg för fransar och bryn ett bra sätt. Vi är duktiga på att se vilken färg och nyans just du passar i. Många är rädda att brynen skall bli för mörka eller för tunna el dyl. Därför är vi väldigt nogranna med att blanda färgerna rätt, samt diskutera hur du vill ha det tills vi är överrens. Vi har möjlighet att göra dina fransar och bryn svarta, bruna, ljusbruna, gråa, och gråsvarta. När vi formar dina bryn använder vi oss av pincett . Efteråt lägger vi en lugnande creme.

Regndroppsmassage ca 60min 500kr

 

 

Regndroppsmassage.

Regndroppsmassage är en fantastisk välgörande behandling som stimulerar kroppens läkningsförmåga både utifrån och inifrån tack vare fantastiska oljor som vitaliserar, balanserar och renar kroppen. När regndroppsoljorna appliceras på fötter och rygg så kan denna teknik framkalla elektrisk balansering och hjälpa till att lösa många besvär som orsakas av obalanser i kroppen, särskilt i ryggraden. I regndroppstekniken används eteriska oljor av terapeutisk klass som har en stärkande effekt på immunförsvaret och hjälper kroppen att bekämpa oönskade bakterier och virus. Massagen görs på fötter samt rygg. Vad är regndroppsmassagen bra för? Kan lindra rygg och nackbesvär, - Stärker och rätar sneda ryggar, - Stärker immunförsvaret, - Stimulerar kroppens egen läkningsförmåga, - Renar och rensar kroppen på olika slaggprodukter och gifter, - Avslappande och ger energi,- Allergier kan förbättras - Ger ökad cirkultation, Oljorna går in i kroppen på några sekunder eller minuter och försvinner inom ca 1,5 timme, vilket innebär att de inte ger några sidoeffekter. Resultatet kan däremot vara i timmar, dagar, år eller bli permanent, beroende på varje enskild kropp och dess syra/bas balans. Många upplever smärtlindring, värme, och ökadmjukhet i ryggen, musklerna och leder i flera dagar efteråt.

Spraytan-soldusch ,Helkropp ca 20min pris 350kr.

 

 

Solduscha hela kroppen med naturlig formula med en fräsch doft.

Vad är fördelarna?
* Solduscha hela kroppen med naturlig formula
* Du utsätter inte din hy för skadlig UV-strålning
* Få snabbare och jämnare färg, även där du har svårt att bli solbrun
* Bli snabbare brun för speciella tillfällen
* Du bränner dig inte
* Ljusa personer kan förbättra sin solbränna
* Strand ”Look” året Om
* Du blir inte orange utan gyllenbrun
* Underbar doft

Hur länge varar behandlingen?
En bra grundfärgning verkar i 4-7 dagar. Upprepa en gång per vecka för att behålla den vackra gyllenbruna färgen.

FÖRE EN SPRAYTAN REKOMMENDERAS DU ATT :
*Skrubba huden senast 24h innan behandlingen, likaså vad gäller hårborttagning ex rakning/vaxning.
*Undvik lotion på kroppen närmare än 2 timmar innan behandlingen, den kan verka som en barriär mot färgen. Gäller även deodorant. Makeup är också bra om du tar bort en stund innan sprayningen.
*Under behandlingen kan du ha din vanliga bikini med eller utan överdel eller underkläder som du kan tvätta i minst 40 graders tvätt. Är du man rekommenderar jag att du har lite tajtare kalsonger/badshorts.
*Sätt på dig löst sittande och mörka kläder efter behandlingen, då guidefärgen kan färga av sig på kläderna. Det går bort i 40 graders tvätt men ha ändå mörka löst sittande kläder du inte är så rädd om.
*Du kan duscha 6-8 timmar efter behandlingen.
*Under den första duschen kommer överskottet av färgen rinna av,skölj bara av kroppen .
*Återfukta huden med lotion varje dag efter airtan behandlingen, där har vi många bra ekologiska produkter i salongen till det.
*Är du återkommande kund som sprayar dig regelbundet är det extra viktigt att du peelar/skrubbar mellan behandlingarna. Så du inte får lager av döda färgade hudceller och därmed ett fläckigt resultat.

Denna behandling går ej att boka ONLINE ( då vi är flera som sprayar och inte vill att det skall dubbelbokas )utan måste bokas via mail: info@dermaskincare.se eller på telefon: 0520-82737. Skriv önskemål om dag och tid.Det är bra att göra behandlingen 1-2 dgr innan man vill vara extra snygg.

.

Spraytan-soldusch ,Halvkropp ca 20min 250kr

 

 

Solduscha hela kroppen med naturlig formula med en underbar fräsch .

Vad är fördelarna?
* Solduscha hela kroppen med naturlig formula
* Du utsätter inte din hy för skadlig UV-strålning
* Få snabbare och jämnare färg, även där du har svårt att bli solbrun
* Bli snabbare brun för speciella tillfällen
* Du bränner dig inte
* Ljusa personer kan förbättra sin solbränna
* Strand ”Look” året Om
* Du blir inte orange utan gyllenbrun
* Underbar doft

Hur länge varar behandlingen?
En bra grundfärgning verkar i 4-7 dagar. Upprepa en gång per vecka för att behålla den vackra gyllenbruna färgen.

FÖRE EN SPRAYTAN REKOMMENDERAS DU ATT :
*Skrubba huden senast 24h innan behandlingen, likaså vad gäller hårborttagning ex rakning/vaxning.
*Undvik lotion på kroppen närmare än 2 timmar innan behandlingen, den kan verka som en barriär mot färgen. Gäller även deodorant. Makeup är också bra om du tar bort en stund innan sprayningen.
*Under behandlingen kan du ha din vanliga bikini med eller utan överdel eller underkläder som du kan tvätta i minst 40 graders tvätt. Är du man rekommenderar jag att du har lite tajtare kalsonger/badshorts.
*Sätt på dig löst sittande och mörka kläder efter behandlingen, då guidefärgen kan färga av sig på kläderna. Det går bort i 40 graders tvätt men ha ändå mörka löst sittande kläder du inte är så rädd om.
*Du kan duscha 6-8 timmar efter behandlingen.
*Under den första duschen kommer överskottet av färgen rinna av,skölj bara av kroppen .
*Återfukta huden med lotion varje dag efter airtan behandlingen, där har vi många bra ekologiska produkter i salongen till det.
*Är du återkommande kund som sprayar dig regelbundet är det extra viktigt att du peelar/skrubbar mellan behandlingarna. Så du inte får lager av döda färgade hudceller och därmed ett fläckigt resultat.

Denna behandling går ej att boka ONLINE ( då vi är flera som sprayar och inte vill att det skall dubbelbokas )utan måste bokas via mail: info@dermaskincare.se eller på telefon: 0520-82737. Skriv önskemål om dag och tid. Det är bra att göra behandlingen 1-2 dgr innan man vill vara extra snygg.